Om os

Profil

Ishøj Mekaniske A/S har rødder helt tilbage til 1945 hvor virksomheden blev grundlagt af fabrikant Henry Poulsen.
I mere end seks årtier – og gennem tre ejer generationer – har Ishøj Mekaniske A/S oparbejdet en omfattende ekspertise samt fået et indgående kendskab til design, udvikling og produktion af komponenter til bl.a. jern- og metalindustrien på CNC produktionsmaskiner. Læs hele historien her.

Hovedsigtet har altid været – som underleverandør – at forsyne produktionsvirksomheder, med tekniske komponenter, gerne produceret ”efter mål”, samt at yde tilhørende professionel teknisk- og kommercielservice.

Denne ide er stadig bærende i virksomheden.

Virksomheden beskæftiger i dag 8-10 medarbejdere, og deres fornemste opgave er at imødekomme og opfylde kunders ønsker og behov.
Ishøj Mekaniske har en aktiv politik, der går ud på at holde sig på forkant / ajour med den udvikling, der sker på markedet både hvad angår nye kundebehov og udviklingen på produktions- og servicesiden.
Ishøj Mekaniske bestræber sig bl.a. derfor altid på, at råde over det mest moderne produktionsapparat samt at tilpasse sin service efter markedets behov. Virksomhedens relative lille størrelse bevirker, at den, i forhold til mange andre – specielt større konkurrenter – har mulighed for, og faktisk har det som hovedprioritet, at være meget fleksible og lydhør overfor kundeønsker i alle produktionsprocessens faser, lige fra definition og udvikling af produktet over selve produktionen til den endelige levering og efterfølgende service.


Ledelse:

Ishøj Mekaniske ønskes grundlæggende bibeholdt som en familieejet virksomhed, eftersom dette koncept – alt andet lige – efter vor mening giver en yderligere positiv dimension i relation til engagement og veneration i ledelsen af virksomheden til gavn for vore kunder.

Ishøj Mekaniske ledes i det daglige af direktør Allan Rasmussen, der er 3. generation efter grundlæggeren.


Bestyrelse:

Det er ligeledes hos Ishøj Mekaniske en udtalt politik at have en aktiv, engageret og professionel bestyrelse.


Medarbejdere:

Ishøj Mekaniske’s målsætning indenfor personaleområdet er at tiltrække og beholde markedets bedste talenter indenfor firmaets aktivitetsområde.
Ishøj Mekaniske tilstræber via uddannelse, generel firmakultur mv. at udvikle

– selvstændige
– veluddannede
– engagerede
– beslutningsdygtige
– serviceminded medarbejdere.

Forudsætningerne for et godt arbejdsklima med deraf afledt god kundeservice er i et sådant virksomhedsmiljø maksimalt.

Læs vores arbejdsmiljørapport


Our great team

Vi tilstræber tæt kundekontakt under hele forløbet, hvilket i sidste ende giver den bedste og hurtigste levering.

Allan RasmussenCEO

Ishøj Mekaniske ledes i det daglige af direktør Allan Rasmussen, der er 3. generation efter grundlæggeren.

Kontakt os og få en uforpligtende snak.

Vi giver gerne en kop kaffe over en uforpligtende snak om hvordan vi drejer det for dig - Vi tilstræber tæt kundekontakt under hele forløbet, hvilket i sidste ende giver den bedste og hurtigste levering.
Kontakt os her