Profil

IMAS er en ejerledet virksomhed i tredje generation, som har eksisteret i mere end syv årtier. Vi forsyner andre produktionsvirksomheder med drejede og fræste komponenter i alle materialer og høj kvalitet.

Vi udfører CNC-microdrejning, -langdrejning, -kortdrejning og CNC-fræsning. I bæredygtig dansk kvalitet til tiden. Med ISO9001 & ISO14001 og Fødevareregistreret.

Vi har oparbejdet en omfattende ekspertise med et indgående kendskab til design, udvikling, materialevalg og produktion af komponenter til blandt andet:

 • Vandbehandlingsanlæg
 • Mikrofoner
 • Smedevirksomheder
 • Bedøvelsesgevær
 • Chokoladefabrikker
 • Apparater til blodprøvetagning
 • Køkkenlågehængsler
 • Gasindustri
 • Underleverandør til blandt andet vindmølle industrien
 • Billåse
 • Underleverandør til kølefabrik
 • Jernbane industrien

I dag er IMAS en betroet underleverandør, som optimerer og producerer prototyper og færdige serier hurtigt. Som underleverandør er vores speciale at forsyne andre produktionsvirksomheder med drejet og fræste komponenter i en størrelse, du kan have i hånden. Vi producerer gerne “efter mål” og yder tilhørende professionel, teknisk og kommerciel service.

Vi har en aktiv politik, der går ud på at holde sig på forkant med den udvikling, der sker på markedet – både hvad angår nye kundebehov og udviklingen på produktions- og servicesiden. Vi bestræber os derfor altid på at råde over de mest moderne højteknologiske CNC-maskiner og tilpasser vores service efter markedets behov.

Vi gør jeres ønsker til virkelighed

Hos IMAS får I produceret kvalitetsemner efter jeres tegninger, ønsker og krav. Vi står altid til rådighed for hjælp og leverer det, som I ønsker til den aftalte tid. Uanset, om I skal have fremstillet en større eller mindre serie af emner, eller I skal have udført jeres første prototype.

Med vores mange års erfaring, højteknologiske niveau og engagerede medarbejdere, kaster vi os gerne ud i at anvende vores langdrejere og avancerede fræsere i utraditionelle løsninger for at løse netop din opgave.

Tillid og fleksibilitet er i højsæde, og vi bestræber os hver dag på at gøre det lidt bedre end i går.

Kvalitet til kunden er en selvfølge

Hos IMAS har kunden og kvaliteten altid været første prioritet. Og i et fag, hvor hver mikromillimeter tæller, skal emnerne være perfekte.

Vi er i tæt dialog med vores kunder. For efter 75 år med at drive en avanceret maskinfabrik, ved vi godt, at det giver de bedste slutresultater.

Som kunde hos IMAS kan du forvente høj kvalitetskontrol og nøje gennemgang af dine emner, før de sendes videre. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten og har aldrig gjort det. Det er derfor vores kunder kommer tilbage år efter år.

Vi prioriterer at være yderst fleksible og lydhør over for jeres ønsker i alle produktionsprocessens faser. Fra definition og udvikling af produktet over valg af den rigtige type stål, plast, akryl eller aluminium, til selve produktionen samt til den endelige levering og efterfølgende service.

Kontakt os endelig, hvis du har en idé, tegning eller prototype. Sammen kan vi gøre den perfekt!

Se IMAS’S Kvalitets- og miljøpolitik her