Med en rammeaftale hos IMAS kan virksomheder få sikkerhed for, at IMAS leverer drejede og fræste komponenter i næsten alle materialer hele året. Desuden får man en billigere og fast pris. Det giver kunden tryghed, når budgetter og drift for 2022 skal planlægges.

Er man en produktionsvirksomhed, der bruger drejede og fræste komponenter, så kan man allerede nu sikre sig, at de leverancer, man skal bruge i løbet af 2022, bliver produceret og leveret til tiden. Det kan man med en rammeaftale hos IMAS. Man lægger en ordre på det samlede antal komponenter, man skal bruge i løbet af året, og IMAS forpligter sig på leverancen.

Drejede og fræste komponenter til tiden

Pandemiens nedlukninger og transportkaos har skabt flaskehalse og forsyningsknaphed mange steder, og den situation forsætter meget vel i det kommende år. En rammeaftale med IMAS er kundens sikkerhed for, at komponenterne kommer til tiden, så produktionen ikke går i stå.

Hvis man for eksempel ved, at man til næste år skal bruge 8.000 stykker af et bestemt emne, så sætter IMAS CNC-maskinerne i gang allerede nu, selvom komponenterne først skal bruges senere på året. Om man vil have alle 8.000 komponenter på én gang, eller om man vil have dem leveret i partier hen over året, det er helt op til virksomheden selv. Komponenterne står klar på IMAS’ varelager, når kunden skal bruge dem i sin produktion.

God, fast pris på drejede og fræste emner

Det er nemmere at planlægge sin produktion, når man ved, at en dansk leverandør har komponenterne liggende klar. En anden fordel ved en rammeaftale med IMAS er, at man kender prisen. Den ligger fast, også selvom der skulle komme stigninger i materialepriserne på et senere tidspunkt.

Der er desuden en økonomisk fordel forbundet med rammeaftalen. For de omkostninger, der er i forbindelse med at starte en produktion op, skal kunden kun betale én gang. Det betyder, at prisen på de drejede og fræste komponenter bliver billigere.

Med en rammeaftale hos IMAS får kunderne altså både forsyningssikkerhed i forhold til de komponenter, de skal bruge, og de kan regne med en god og fast pris. Det giver tryghed, når budgetter og drift for 2022 skal planlægges.