“Det er en stor ære for os igen at være indstillet til Greve Erhvervspris,” siger direktør Allan Rasmussen i anledning af, at Ishøj Mekaniske sammen med MadMedMening og Bilka Hundige er nomineret til Greve Erhvervspris 2020. Ishøj Mekaniske var også nomineret til erhvervsprisen i 2019.

De nominerede virksomheder til Greve Business Awards 2020 – inden for fem områder – er udpeget af et dommerpanel, bestående af lokale erhvervsaktører i Greve Kommune. Ud over erhvervsprisen uddeles også en iværksætterpris, miljøpris, uddannelsespris og CSR-pris.

”Blandt de virksomheder, der er indstillet til priserne, er både Bilka, McDonald’s, LEMAN og Gjeddesdal Gods samt nogle virkeligt seje lokale iværksættere og erhvervsfolk. Så jeg synes, vi er i rigtig fint selskab, og ser det som en anerkendelse for hele holdet hos Ishøj Mekaniske,” siger Allan Rasmussen.

Erhvervspriserne blev uddelt første gang i 2019 ved et større arrangement i det lokale erhvervscenter, men dette er på grund af corona ikke muligt i år. Dog får vinderne hver især en smuk individuelt designet statuette af kunstneren Poul Christensen og en flot vinderpakke.