Ishøj Mekaniske har hen over sommeren installeret to ekstra CNC-maskiner i produktionen. Det betyder, at vi nu har ekstra kapacitet på langdrejere af typen Citizen L12 og Citizen RO4. Dermed kan vi producere endnu flere komponenter fra 0,3 til 12 millimeter og tilbyde vores kunder endnu hurtigere levering.

De to CNC-styrede langdrejemaskiner bruges til at fremstille små del-komponenter i materialer som eksempelvis rustfri stål, aluminium, automatstål, amaloy, messing, duplex og PVC. Langdrejerne bearbejder emnerne ud fra stænger af det pågældende materiale på op til tre meter.

”Maskinerne kan producere forskellige smådele på ned til 0,3 millimeter i diameteren. Det kan for eksempel være komponenter til mikrofoner, høreapparater eller vandbehandlingsanlæg, som vi leverer til flere af vores kunder i industrien,” fortæller CEO for Ishøj Mekaniske, Allan Rasmussen.

Hurtigere leveringstid med nye CNC-maskiner

Ishøj Mekaniske har i fabrikken i Greve hele 3.000 kvadratmeter gulv til specielle fræsere, drejebænke og langdrejere. Nu tager vi mere af denne plads i brug og udvider kapaciteten på de to typer af CNC-styrede langdrejere:

”Med en ekstra kapacitet på de to typer af CNC-styrede langdrejemaskiner kan vi både tage flere ordrer ind og håndtere leveringen af komponenter til faste kunder med en kortere leveringsfrist,” fortæller Allan Rasmussen.

Og det kommer kunderne til gavn:

”Vores kunder kan bestille flere og større ordrer hos os og samtidig få en hurtigere levering af deres bestillinger. Vi glæder os til at producere endnu flere avancerede, små komponenter, som indgår i alle typer af industriprodukter,” lyder det fra Allan Rasmussen.

Ishøj Mekaniske er nu miljøcertificerede

”Vores kunder skal kunne se, at vores produkter lever op til miljøkravene. Vi har netop modtaget et miljøcertifikat, som er i overensstemmelse med kravene i ISO 14001. Certifikatet gør sig gældende på vores drejning og fræsning af emner i metal og plastik,” siger Allan Rasmussen.